053 - 574 4720 contact@autolipper.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Auto Lipper is een garagebedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat! Wij vertrouwen erop dat klanten terugkomen door het beste te bieden. Door deze stelling zijn we geworden tot wie we nu zijn! 

Al 7 jaar lang een toonaangevende occasions dealer

Franklin Lipper startte in 2012 garagebedrijf AutoLipper. De locatie van de eerste garage was aan de Brusselstraat. Al snel werden werkzaamheden meer vanwege goede service, kwalitatief goede auto’s en de juiste mond tot mond reclame.

 

Garagebedrijf AutoLipper besloot daarom in 2017 te verhuizen naar een nieuwe vestiging aan de Europalaan 27. De nieuwe locatie biedt meer plaats voor Occasions, meer bruggen en meer medewerkers zodat we klant optimaal kunnen helpen!

AutoLipper is in Enschede en omstreken inmiddels een toonaangevende autogarage vanwege het behulpzame personeel, scherpe prijzen van occasions en onderhoud en  ruim aanbod van occasions.

Geschiedenis

Op jonge leeftijd begon Franklin al met reparaties van grasmachines met een brandstof motor. Het duurde niet lang voordat hij begon te sleutelen aan brommers en scooters. De passie voor motortechniek werd vervolgt met een studie waar hij een opleiding genoot als automonteur en tevens keurmeester. In 2012 begon Franklin daarom een eenmanszaak waarbij hij in de weekenden en ’s avonds reparaties en onderhoud verrichte.

Overdag verrichte Franklin Lipper reparaties en onderhoud aan Engelse klassiekers bij een werkgever. Al snel werden de werkzaamheden bij AutoLipper meer en de locatie te klein. AutoLipper is daarom van eenmanszaak een VOF geworden en er is in de loop der jaren meer personeel bijgekomen zoals vader Henk-Jan Lipper die zorg draagt voor verkoop / inkoop en administratie. Tevens werd  het team versterkt met twee automonteur.

Bezoek ons

Bent u op zoek naar een nieuwe occasion? Wij hebben altijd scherp geprijsde occasion op voorraad, ook bemiddelen wij bij de verkoop van uw huidige auto, of de aankoop van uw nieuwe auto.

Contact

053 – 574 4720

Location

Europalaan 27

7543DA, Enschede

Email

contact@autolipper.nl

Openingstijden

Ma: 8:00 uur – 17:00 uur
Di: 8:00 uur – 17:00 uur
Wo: 8:00 uur – 17:00 uur
Do: 8:00 uur – 17:00 uur
Vrij: 8:00 uur – 17:00 uur
Zat: 8:00 uur – 16:00 uur
Zon: Gesloten

Stuur een bericht